Модульні цилиндры ABUS Bravus MX и ABUS Vela MX

Модульні цилиндры ABUS Bravus MX и ABUS Vela MX

Безпека та гнучкість із модульними системами двосторонніх ключів

Захистіть свій дім та своїх близьких. Наші системи двосторонніх ключів Bravus MX і Vela MX відповідають вашим високим вимогам безпеки та забезпечують максимальну безпеку завдяки сердечнику з нержавіючої сталі.

Безпека, міцна як сталь

Елементи з нержавіючої сталі в осерді циліндра в стандартній комплектації забезпечують надійний захист, стрижень з нержавіючої сталі, високоміцна вставка з нержавіючої сталі для захисту від висвердлювання та елементи із загартованої сталі у внутрішній частині циліндра забезпечують захист від свердління, злому та поломки.

Один ключ для вашого будинку.

Використовуйте лише один ключ, щоб відкрити всі двері вашого будинку - від садових воріт та поштової скриньки до входу в будинок, вхідних дверей квартири, приватного будинку. Більше не потрібно носити важкі зв'язки ключів, великі комплекти ключів пішли у минуле.

Сучасні ключові технології

З системою двосторонніх ключів ABUS ви слідуєте тенденції: завдяки інноваційному дизайну ключ практично непомітний у вашій кишені. Двері легко відкриваються навіть у темряві за допомогою зручного поворотного ключа. Сучасний міцний ключ не зламається і виготовлений із зносостійкого матеріалу - так що ви довго задоволені своєю системою замикання. За допомогою всього лише одного ключа ви можете відкрити всі двері у своєму будинку, квартирі і навіть навісного замку, який захищає ваш сарай або комору.

Максимальна гнучкість

Ви переїжджаєте? Чи ви збираєтесь замінити свої двері? Ми подбаємо про вас! Модульний циліндр можна швидко адаптувати до нових дверей, зібравши потрібний розмір за найкоротші терміни.

Захистіть тих, кого любите

З системою двосторонніх ключів ABUS ваш будинок буде у безпеці. Захищені патентом технології захищають від маніпуляцій із циліндром та незаконних копій ключів. Карта безпеки - це ваш унікальний ідентифікаційний елемент, який гарантує, що лише уповноважені особи можуть замовити ключі чи заміну циліндрів.

Якість «Зроблено у Німеччині»

Високоякісні матеріали, високоточне виробництво та досвід групи ABUS забезпечують відчуття справжньої безпеки. Наші запірні циліндри розроблені та виготовлені в Німеччині, щоб гарантувати найвищу якість та тривалий термін служби.

Модульні циліндри ABUS Bravus MX та ABUS Vela MX можна придбати у наших майстернях «Експрес ключ» за адресою:

1. Гагаріна, 8А +380 96 724 44 55

2. Курчатова, 10 +380 97 301 92 94

3. Бул. Слави, 3 +380 96 117 44 55