Дверні замки Atra виробництва Dierre

Дверні замки Atra виробництва Dierre

Навігація

- Лідер світового виробництва дверей

- Замкова система

- Що робити, якщо ви втратили ключ?

Лідер світового виробництва дверей

«Dierre» (Дієра) – італійський бренд, безумовно, світовий лідер у виробництві дверей та замків. У рік італійці виробляють:

- 200 тисяч броньованих дверей.

- 80 тисяч міжкімнатних дверей.

- 300 тисяч замків.

Інноваційність продукції і в той же час простотою метод встановлення та заміни замків робить використання технологій доступними для всіх.

Замкова система

Кожні двері "Dierre" (Дієра) оснащені замком під назвою "Atra" (Атра). Дверні замки "Atra" діляться на два типи:

- замки із борідковим ключем;

- замки під циліндр стандарту DIN;

На фото вивчимо врізний замок для дверей із борідковим ключем. Для відкриття дверей використовується ключ із подвійною борідкою, що означає використання інноваційної функції Lock Trap (Лок Трап). Принцип роботи даної системи полягає в тому, що при спробі зламування або розтину дверного замку миттєво блокується весь механізм його роботи, що пов'язує руки зловмиснику. Після видалення інструменту для відкриття з замку, двері легко відкрити оригінальний ключ. Замок оснащений посиленими штифтами, які підвищують стійкість ригелів до злому методом віджиму.

Що робити, якщо ви втратили ключ?

Дверні замки "Atra" з функцією "Lock Trap" застосовують запатентовану технологію MIA, що дозволяє у разі розкрадання або втрати ключів, легко замінити основний механізм замку.

Оригінальний комплект ключів для дверних замків має два варіанти поставки: ключ у викидному стилі (не рве кишені, мінус – ручка корпусу ключа виконана з пластику, яка швидко приходить у непридатність) та повністю латунний ключ.

Дублікат ключа дверного замка «Atra» можна виготовити у трьох варіантах, залежно від висоти: 92, 106 та 115мм.

У мережі майстерень «Експрес ключ» майстри за мінімальні терміни (від 10 хвилин!) змінять секретність вашого замку замінивши оригінальний ключ на два дублікати з новою нарізкою. Звертайтесь за контактною інформацією нижче, наші менеджери відразу ж опрацюють вашу заявку.