Mul-T-Lock 7х7

Mul-T-Lock 7х7

Mul-T-Lock розробляє та проектує ключові платформи для задоволення зростаючих потреб наших клієнтів та ринків. Mul-T-Lock, що використовує передові та запатентовані технології, відомий своїми технологічними інноваціями, які дозволяють створювати як унікальні, так і одні з найефективніших рішень.

Коли вам потрібне просте та універсальне рішення для безпечного замикання, стандартна механічна платформа 7x7 Мультилок ідеально підійде.

7x7 зручний та простий у використанні, забезпечуючи необхідний рівень захисту за доступною ціною. Виробнича перевага Мультилок та гарантія якості забезпечують вам та вашим клієнтам внутрішній спокій.

Для вхідних та міжкімнатних дверей ви маєте можливість комбінувати запатентовану платформу Інтегратор з платформою 7X7 для забезпечення дворівневого захисту приміщення. Завдяки дворівневому захисту ви зможете використовувати циліндр інтегратора як першу лінію захисту для вхідних дверей, а циліндр 7x7, які можна відкрити за допомогою ключів інтегратора, можна встановити як додатковий або встановлювати в міжкімнатні двері, де ризик безпеки мінімальний.

Коли необхідна підвищена безпека, то з такими функціями впораються запатентовані системи. Наші майстри рекомендують вибирати платформи Interactive®+ або MT5®+ відповідно до ваших потреб у безпеці.

Комплексне управління ключами та циліндрами - для задоволення різних потреб клієнта:

Системи майстер-ключів – призначають різні рівні доступу до ключа користувача.

Keyed Different - Кожен замок відкривається своїм унікальним ключем, який не відкриває жодного іншого замку в наборі.

Keyed Alike – входьте в кілька дверей одним ключем.

Ключ 3-в-1 – миттєво змініть комбінацію замка до 2 разів, просто повернувши ключ.

Модульний циліндр – дає можливість швидко та легко налаштовувати довжину циліндра відповідно до потреб клієнта.