Накладний замок Бар'єр

Накладний замок Бар'єр

Замок бар'єр - це дуже якісний замок компанії «Полівектор» замок високого рівня захисту, має дуже міцний сталевий ригель, який важко розкрити методом віджиму. Дверний замок Бар'єр має дуже секретний механізм, так як має безліч пар пінів, розташованих по всьому радіусу циліндра, так само посередині циліндра розташований гартований пін, який захищає від скручування і висвердлювання. Замок Бар'єр має специфічний ключ трубчастої форми, який дуже важко подається копіюванню.

Дверний замок Бар'єр має польський аналог, в якому використовується така сама розстановка пінів і схожий ключ трубчастої форми – це накладні замки фірми Gerda. Зі свого професійного досвіду можу зі 100% впевненістю сказати, що замок Бар'єр на голову вищий за свій аналог Gerda tytan zx оскільки: в замку Бар'єр використовуються сталеві піни кулястої форми, в той же час у замку Gerda tytan zx використовуються латунні піни конусовидної форми (як у звичайних англійських замках) так як ключ сталевий, а латунні піни, то через якийсь проміжок часу замок потрібно буде змінювати або ж приносити в наші майстерні «Експрес ключ» на ремонт.

Придбати замок Бар'єр Ви можете у нашому магазині «Експрес Ключ». Замок Бар'єр накладного типу йде у двох варіантах: бар'єр 3р і бар'єр 4р, відрізняються ці замки тільки отворами кріплення. Замок бар'єр 3р має отвори для кріплення зовні на самому корпусі замка, а бар'єр 4р заховані під ригелем замку.

Дублікат ключа на замок бар'єр дуже складний у виготовленні, тому що має більшу точність. Також для нарізки даного ключа потрібна спеціальна пристосування, що мають одиниці майстрів. У наших майстернях дублікат ключа роблять професійні майстри на нових та якісних верстатах. Дублікат ключа бар'єр робиться з іспанської заготівлі фірми JMA.