Навісні латунні замки ABUS

Навісні латунні замки ABUS

Латунь - один із найпоширеніших матеріалів для замків, тому що вона ніколи не іржавіє. Тому латунні замки можна знайти в багатьох місцях по всьому світу, особливо на відкритому повітрі. Протягом десятиліть бренд ABUS був синонімом навісних замків різних дизайнів. Асортимент продукції, що добре зарекомендував себе, розрахований на потреби міжнародних ринків

Abus 55

Корпус замку виконаний із цільної латуні. Приховані елементи із некорозійних матеріалів. Скоба із загартованої сталі

Циліндр із загартованим штифтом (захищає від висвердлювання). Самоблокування: блокування без ключа шляхом натискання на дужку. Цей класичний замок доступний у різних розмірах: 25 мм, 30 мм, 40 мм, 45 мм, 50 мм, 60 мм.

Замок призначений для замикання: дверей, воріт, підвалів, шафок, скринь, ящиків для інструментів, щитових ящиків.

Abus 70

Цей навісний замок від ABUS. Відмінно підходить для використання в екстремальних погодних та екологічних умовах. Забезпечує надійний захист від крадіжки.

Морський замок навісний АБУС Expedition 70 має міцний латунний корпус з пластиковим покриттям для захисту чутливих поверхонь. Скоба із загартованої сталі також покрита пластиком. Крім того, спеціальний захисний ковпачок запобігає попаданню бризок води та бруду в запірний механізм. Призначений для закривання дверей, воріт, шаф, ящиків для інструментів, вікна підвалів, щитових ящиків і т. д. можна замкнути за допомогою Expedition 70.

Abus 75

Міцний корпус замку із латуні. Скоба із загартованої сталі із покриттям NANO PROTECT для виняткової корозійної стійкості. Високоточний двосторонній шпонковий паз із комбінацією ключів до 150 000 варіантів. Самоблокування: блокування без ключа шляхом натискання на скобу,

парацентричний шпонковий паз для підвищеного захисту від маніпуляцій та методів бампінгу. Циліндр замку із корозійностійких матеріалів. Підходить для захисту дверей, воріт, шаф, ящиків для інструментів, вікон льохів, щитових ящиків.

Abus 75IB

Морський замок навісний АБУС Brass 75IB ідеально підходить для захисту об'єктів середньої вартості в суворих погодних умовах. Хромований корпус замку з твердої латуні та скоба із загартованої нержавіючої сталі з NANO PROTECT роблять замок особливо стійким до корозії та забезпечують оптимальний захист від крадіжки навіть у надзвичайно жорстких умовах навколишнього середовища. Brass 75IB надійно зберігає ваші цінні речі під замком, незалежно від погоди.

Крім того, високоточна двостороння система блокування ключів із можливістю вибору до 150 000 комбінацій. Парацентричний профіль ключа надзвичайно ускладнює зламування замка відмичкою.

Abus 83 Submariner

Корпус замку з твердої латуні з пластиковим покриттям та нержавіюча скоба із загартованої нержавіючої сталі роблять замок надзвичайно стійким до корозії та атмосферних впливів. Захист циліндра з дренажним каналом, що видаляє вологу, що проникла в замок, також робить навісний замок ABUS 83WPIB надійним та довговічним. Блокування замка можна вибрати на вибір - автоматичне блокування (блокування без ключа натисканням на скобу), або утримання ключа (блокування тільки ключем, Z-подібна планка). Для захисту об'єктів, що мають велику цінність або схильних до високого ризику крадіжки. Підходить для промислових або комерційних дверей/воріт, складів, трейлерів, контейнерів та гаражів. Ідеально підходить для суворих погодних умов (наприклад, у морі та портах)

Abus Nautik Т84МБ

Навісний замок АБУС Nautic T84MB має міцний латунний корпус та мідну скобу. Разом із внутрішніми компонентами із нержавіючого матеріалу цей замок особливо підходить для використання на відкритому повітрі. Ідеально підходить для суворих погодних умов (наприклад, у морі та портах, для захисту транспортних засобів та човнів при використанні на відкритому повітрі). Також підходить для замикання: шаф, сумок, валіз, ящиків, і т. д. Самоблокується: блокування без ключа шляхом натискання на скобу.

Дублікати ключів на латунні замки ABUS можна виготовити в майстернях «Експрес ключ» за адресою:

1. Гагаріна,8А +380 96 724 44 55

2. Курчатова 10 +380 97 301 92 94

3. Бул. Слави 3 +380 96 117 44 55